Rólunk

Cégünk a FIX Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1078 Budapest Hernád utca 40. Adószám: 10465534-2-42) több mint 25 éve van jelen a számítástechnikai és irodatechnikai piacon. Ezen idő hosszú távú stabil beszállítói kapcsolatokat épített ki. A számítástechnikai részlegünk jelenleg 9 notebook és 4 notebook kiegészítő gyártó termékeinek értékesítője (több mint 500 termék).

2007-re elkészült új webáruházunk, amelynek kialakítása során fontosnak tartottuk, hogy on-line látogatok ugyanazt a pontos, és precíz kiszolgálást kapják, amit már "off-line" vevőink megszokhattak.

Az oldalon található termékek nagy része szinte azonnal elérhető saját vagy partnereink raktárkészletéből. Az on-line összeköttetésnek köszönhetően, az adatok mindig friss információval szolgálnak a termék státuszáról (készleten / megrendelhető).

2000-ben bevezetett minöségirányítási rendszerünk is azt igazolja, hogy ha megtisztel bizalmával minöségi, és megbízható partnerei leszünk akár irodatechnikáról, akár számítástechnikáról van szó.

Remélem, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között köszönthetjük.

Tisztelettel:

Szegő István
Ügyvezető

Kosár
A kosár jelenleg üres!
Partnereink
Belépés
Jelenleg ez a funkció
nem elérhető